{message}
{message}

Online leadgeneratie, werf meer (nieuwe) klanten online

Als bedrijfseigenaar wil je natuurlijk groeien. Dat betekent: nieuwe klanten vinden. Maar hoe doe je dat eigenlijk, vooral online?
 

Online klantcontact: Hoe krijg je meer aanvragen via het internet?
Als bedrijfseigenaar wil je natuurlijk groeien. Dat betekent: nieuwe klanten vinden. Maar hoe doe je dat eigenlijk, vooral online? Hieronder beantwoorden we enkele van de meest gestelde vragen van bedrijfseigenaren zoals jij.

Hoe weet ik wie ik online moet bereiken?
Een goed startpunt is om je meest loyale en winstgevende klanten in kaart te brengen. Wat hebben ze gemeen? Zijn het vooral gezinnen, jonge stellen of misschien gepensioneerden? Dit zijn de mensen die je online wilt bereiken.

Mijn website ziet er goed uit, is dat niet voldoende?
Een fraai ontworpen website is belangrijk, maar vergeet niet dat je site moet functioneren als een leadgenerator. Je wilt dat bezoekers actie ondernemen. Zorg voor duidelijke contactinformatie en voeg actieknoppen toe zoals 'Vraag een offerte aan' of 'Download onze gratis brochure'.

Geef iets weg, zoals wat?
Het idee hier is om iets waardevols te bieden in ruil voor contactgegevens. Dit kan een kortingsbon zijn, toegang tot extra informatie, of zelfs een gratis proefproduct. Je bouwt hiermee een lijst op van potentiële klanten om in de toekomst mee te communiceren.

Is adverteren op Facebook en Google echt de moeite waard?
Ja, adverteren op Facebook, Instagram en Google kan heel effectief zijn. Je kunt je advertenties heel specifiek richten op de mensen die waarschijnlijk interesse hebben in wat je te bieden hebt. Met andere woorden, je advertenties worden gezien door de mensen die het meest geneigd zijn om klant bij jou te worden.

Hoe blijf ik in contact met potentiële klanten?
Zodra je een lead hebt, wil je die niet laten gaan. Blijf in contact door bijvoorbeeld na een paar dagen een vriendelijke e-mail te sturen of een telefonische opvolging te doen. Dit kan een wereld van verschil maken in het omzetten van een lead naar een klant.
Bij Vinst begrijpen we dat de onlinewereld voor veel MKB-ondernemers een doolhof kan zijn. We helpen je om jouw pad te vinden, je zichtbaarheid op het internet te vergroten en meer aanvragen te genereren.

Ben je klaar om te groeien? Neem contact met ons op, dan kijken we samen hoe we jouw bedrijf kunnen helpen om online succesvol te zijn.

Vraag een gesprek aan en ontvang een gratis plan van aanpak ter waarde van €500,-.