{message}
{message}

SEA Key-Doek

Key-Doek Zeilmakerij werd opgericht in 1987 en is al ruim 30 jaar een gevestigde naam in Limburg. Het bedrijf telt inmiddels 15 vakkundige medewerkers. Key-Doek is niet alleen een zeilmakerij, maar is ook zeer bedreven in belettering en het leveren en plaatsen van zonweringen.


Hun hoofdactiviteit bestaat uit het verwerken en repareren van zeil en doek voor vele toepassingen waaronder bootkappen, spanzeilen, markiezen, zonwering, tenten, springkussens, vlaggen en uiteraard verandazeilen.

Onze opdracht
Key-Doek Zeilmakerij heeft via onze partner, DeMarktwijzer, de opdracht neergelegd om via dynamische Google Ads, leads te genereren voor de nieuwe website.

Onze aanpak
Allereerst hebben wij Google Analytics ‘doelen’ ingesteld, waarmee we het effect van onze activiteiten kunnen meten. Zo is het invullen van een contactformulier een ‘doel’, maar ook een klik op het telefoonnummer om zodoende een telefonisch gesprek te starten. Wij hebben enkel doelen gekoppeld aan signalen waarmee we kunnen afleiden dat dit een potentiële klant is die interesse toont in de activiteiten die Key-Doek aanbiedt.

Door deze doelen te koppelen aan onze Google Ads kunnen we dus heel effectief meten wat de resultaten (aantal leads) zijn van onze Google Ads campagnes.

Het resultaat
Sinds de start van onze Google Ads campagnes op 1 juli 2023, hebben onze campagnes voor 108 meetbare leads gezorgd. Dit voor een totale kosten aan Google Ads campagnes van €4.230,-. Dit komt neer op een gemiddelde van €40,- per lead, terwijl het streven in deze casus was om maximaal €50,- per lead te genereren.

Verder hebben onze Google Ads campagnes ervoor gezorgd dat er 42.900 vertoningen van Key-Doek Zeilmakerij in Google zijn gegenereerd. Dit draagt bij aan het vergroten en versterken van de naamsbekendheid van de organisatie.

Tot slot zijn er 4.230 websitebezoekers gegenereerd via onze Google Ads campagnes.  Het voordeel van onze manier van werken is dat wij onze effecten aantoonbaar kunnen maken, waardoor een opdrachtgever een transparant overzicht krijgt in de kosten en de baten van onze inspanningen.

Wil jij als ondernemer ook meer aanvragen en klanten genereren via Google Ads?

Vraag dan een gesprek aan en ontvang een gratis plan van aanpak ter waarde van €500,-.