{message}
{message}

Vliegende start DiWo Techniek

DiWo Techniek is in december 21 gestart als maatwerk metaalbewerkingsbedrijf.

Dick Wolters, is eind 2021 na een jarenlange ervaring bij diverse metaal bewerkingsbedrijven voor zichzelf begonnen als ondernemer in de 'Maak-industrie.' DiWo Techniek is gehuisvest aan de Brink 37 te Ommen en bedient bedrijven en particulieren in Ommen en de directe omgeving van Ommen.

Onze opdracht
DiWo Techniek was een startende ondernemer en zocht een conversiegerichte website, met daarbij direct aansluitend gerichte marketing.

Onze aanpak
Allereerst hebben wij de website ontwerpen en gebouwd, daarna Google Analytics ‘doelen’ ingesteld, waarmee we het effect van onze activiteiten kunnen meten. Zo is het invullen van een contactformulier een ‘doel’, maar ook een klik op het telefoonnummer om zodoende een telefonisch gesprek te starten. Wij hebben enkel doelen gekoppeld aan signalen waarmee we kunnen afleiden dat dit een potentiële klant is die interesse toont in de activiteiten die DiWo aanbiedt.

Door deze doelen te koppelen aan onze Google Ads kunnen we dus heel effectief meten wat de resultaten (aantal leads) zijn van onze Google Ads campagnes.

Het resultaat
Sinds de start van onze Google Ads campagnes eind 2022, hebben onze campagnes voor 10 meetbare leads gezorgd. Dit voor een totale kosten aan Google Ads campagnes van € 215,-. Dit komt neer op een gemiddelde van € 20,- per lead, terwijl het streven in deze casus was om maximaal €50,- per lead te genereren.

Het voordeel van onze manier van werken is dat wij onze effecten aantoonbaar kunnen maken, waardoor een opdrachtgever een transparant overzicht krijgt in de kosten en de baten van onze inspanningen.

Wil jij als ondernemer ook meer aanvragen en klanten genereren via Google Ads?

Vraag dan een gesprek aan en ontvang een gratis plan van aanpak ter waarde van €500,-.